Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Arbetsplats med tandläkare i full fart.

Välkommen till DentForRent

DentForRent drivs av tandvårds­personal

Här hittar du ett ungt företag som ger det lilla extra. DentForRent drivs av tandvårdspersonal vilket innebär att vi är mycket väl insatta i branschen vi förmedlar inom. Vi förstår vilka utmaningar företagen och personalen kan stå inför och vi arbetar därefter. Vi är specialister på att hitta och bedöma de kompetenser som just ditt företag söker.

Lyhördhet, ambition och kompetens är våra ledord!

En kvinnlig tandläkare som blir fotograferad i sin arbetsmiljö.

Bemanning

Driver du en klinik och söker personal?

Vare sig det gäller en oväntad vakans, planerad frånvaro som föräldraledighet eller en efterlängtad semester, finns DentForRent till hands.

Vi arbetar nära både kunder och personal. Bemanningslösningarna skräddarsys utifrån varje kunds unika behov och vi värdesätter en personlig kontakt med våra kunder. Vi tillhandahåller kompetent och erfaren personal för korta och långa uppdrag, på hel- eller deltid i hela Sverige. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

DentForRent erbjuder en kostnadseffektiv lösning för dig och ditt företag. Vi är specialister på bemanning och du som kund kan lägga tiden på dina patienter. Det tjänar du på!

Tandläkare som pratar med sin patient.

Rekrytering

Söker du som vårdgivare personal för tillsvidare­anställning?

Vi vet att rekrytering av ny personal kan vara en lång och krävande process för en småföretagare inom tandvården. Därför har vi specialiserat oss på detta – Vi är experter på att hitta rätt personal för just ditt företag.

DentForRent sköter din rekryteringsprocess från annons till presentation av kandidater, och du fokuserar på din kärnverksamhet. Vi hjälper dig att hitta den rätte!

Tandläkare som ler

Affärsutveckling

Vårdar du ditt företag lika bra som dina patienter?

DentForRent hjälper kliniker att utveckla affärsstrategier som får verksamheten att bli mer lönsam. Vi kan hjälpa dig att effektivisera flöden, optimera prislistan och tillgängligheten mm. Målet är att bidra till både ökad kundnöjdhet och lönsamhet.

Ta en första kontakt med DentForRent på 079-337 44 32 eller info@dentforrent.se

Händer som ligger på varandra med handskar på

Teamutveckling

Behöver du stärka teamkänslan i personalgruppen?

För att en klinik ska vara framgångsrik måste personalen vara engagerad i klinikens utveckling och känna sig delaktig i att sätta mål och uppnå dem.

DentForRent tar pulsen på ditt team och utvecklar en målinriktad och lösningsorienterad kultur på arbetsplatsen. Vi stöttar dig och ditt team till att jobba mot samma mål och få roligare på jobbet.

Kontakta DentForRent på 079-337 44 32 eller info@dentforrent.se

Vad säger andra om DentForRent?

Tdl Erik Lennartsson

Dentalakademin
DentForRent ger mig som arbetsgivare en stor trygghet när jag behöver ta in extra personal och flera av mina remitterande tandläkare har kunnat hålla kliniken öppen trots föräldraledighet eller längre semestrar tack vare den personal som DentForRent kan tillhandahålla.

Tdl Susanna Mellstrand

Praktikertjänst
DentForRent hjälpte mig med både bemanning och rekrytering. Från första kontakt till personal på plats tog det endast någon dag, proffsig vikare som stannade hela perioden. Rekryteringen gick smidigt, jag träffade några handplockade, välmeriterade kandidater och slapp lägga ned tid på att bedöma meriter och referenser. Tack!

Tdl Niclas Wallenborg

Nacka Tandvårdsteam
Vi på Nacka Tandvårdsteam har använt DentForRent till både bemanning vi sjukdom eller plötslig frånvaro, och rekrytering av ny personal. DentForRent har genomgående levererat en mkt hög nivå på både bemanningsuppdrag som rekrytering. Personligt bemötande och hög service. Vi kan varmt rekommendera DentForRent!

Tdl Erik Alhbom

Tandläkare Konsult
Sedan 2018 har jag tagit flera uppdrag genom DentForRent. Eftersom Ena Begovic och hennes medarbetare har mycket höga krav på erfarenhet, kompetens och etisk standard är jag glad att ha blivit accepterad som konsult för DentForRent. Samtidigt är det väldigt lätt att arbeta med teamet. Jag slipper jaga uppdrag och förhandla vilkor själv. Efter 36 år som tandläkare kan jag uppriktigt säga att jag har aldrig haft såhär roligt på jobbet!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.