Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Omdömen

Tdl Erik Lennartsson

Dentalakademin
DentForRent ger mig som arbetsgivare en stor trygghet när jag behöver ta in extra personal och flera av mina remitterande tandläkare har kunnat hålla kliniken öppen trots föräldraledighet eller längre semestrar tack vare den personal som DentForRent kan tillhandahålla.

Tdl Susanna Mellstrand

Praktikertjänst
DentForRent hjälpte mig med både bemanning och rekrytering. Från första kontakt till personal på plats tog det endast någon dag, proffsig vikare som stannade hela perioden. Rekryteringen gick smidigt, jag träffade några handplockade, välmeriterade kandidater och slapp lägga ned tid på att bedöma meriter och referenser. Tack!

Tdl Niclas Wallenborg

Nacka Tandvårdsteam
Vi på Nacka Tandvårdsteam har använt DentForRent till både bemanning vi sjukdom eller plötslig frånvaro, och rekrytering av ny personal. DentForRent har genomgående levererat en mkt hög nivå på både bemanningsuppdrag som rekrytering. Personligt bemötande och hög service. Vi kan varmt rekommendera DentForRent!

Tdl Erik Ahlbom

Tandläkare Konsult
Sedan 2018 har jag tagit flera uppdrag genom DentForRent. Eftersom Ena Begovic och hennes medarbetare har mycket höga krav på erfarenhet, kompetens och etisk standard är jag glad att ha blivit accepterad som konsult för DentForRent. Samtidigt är det väldigt lätt att arbeta med teamet. Jag slipper jaga uppdrag och förhandla vilkor själv. Efter 36 år som tandläkare kan jag uppriktigt säga att jag har aldrig haft såhär roligt på jobbet!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.