Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Modern klinik i Lidköping söker tandläkare

Är du en tandläkare som vill arbeta i moderna lokaler vid Vänerns södra strand? DentForRent söker nu för vår kund Lidköpings Tandvårds räkning en tandläkare till klinik i centrala Lidköping.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som legitimerad tandläkare och som har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten på en mindre men modern klinik. Vi förväntar oss att du är en duktig kliniker som kan kombinera kvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat, samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Kliniken lägger stor vikt vid ditt bemötande och kommunikation. Det är viktigt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift. Givetvis har du en svensk legitimation som tandläkare. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och du ingår gärna i sociala sammanhang där erfarenheter och kunskap utbyts på arbetsplatsen.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör allmäntandvården till. Din viktigaste uppgift hos oss är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och omsorg om patientens önskemål. Du kommer initialt att vara den ledande tandläkaren på kliniken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse, men helst senast 1/2 2021. Provanställning kan komma att tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att söka nu.

Om kliniken & Lidköping

I helt nya och fräscha lokaler i centrala Lidköping ligger denna moderna klinik. För närvarande arbetar två tandläkare och två tandsköterskor på kliniken. Då kliniken är i en expansionsfas, är målet att framöver komplettera med ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist. Kliniken är en varm och trevlig arbetsplats med en härlig teamkänsla och den har ett gott renommé i närområdet. Läs mer om kliniken på https://www.lidkopingstandvard.se

Lidköping är en välmående stad vid Vänern med goda allmänna kommunikationer till bl.a. Göteborg, Trollhättan, Skara och Skövde. Det finns gott om grundskolor och en stor gymnasieskola. Det är relativt lätt att hitta en trevlig bostad på orten, om så önskas.

Vi erbjuder dig

  • Ett omväxlande och givande arbete med de bästa kollegorna.
  • Goda förutsättningar för utveckling.
  • Marknadsmässig lön och goda arbetsvillkor.
  • Goda personalförmåner.

Ansökningen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för frågor.

För mer information var vänlig kontakta Mikael Lindfors på 079-337 44 32 eller info@dentforrent.se

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.