DentForRent Sweden AB

Bemanning och Rekrytering
inom Tandvården

Bemanning och Rekrytering
inom Tandvården

Tandläkare, Stockholm

Är du driven tandläkare och gillar utveckling?

DentForRent söker för kunds räkning tandläkare till klinik i Nacka.

Om arbetsplatsen:

Vi arbetar på trevlig tandvårdsklinik i Nacka där patienter och medarbetare trivs. Vi levererar högkvalitativ allmäntandvård och utför avancerade behandlingar i kirurgi, endodonti och parodontologi. På vår moderna klinik arbetar ett team på ca 15 personer. Nu söker vi en erfaren tandläkare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Om dig:

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet. Du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som legitimerad tandläkare. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du värdesätter ditt arbete och fokuserar på att göra behandlingen för patienten så smidigt, skickligt och kvalitativt som möjligt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Om intresse för protetik och kirurgi finns är det ett plus. Du är en naturlig lagspelare som bidrar till gruppen och helheten.

 

Stämmer detta in på dig?

Skicka då in din ansökan redan idag, kanske det bästa beslutet i din karriär!

Om anställningsvillkoren:

Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse, möjlighet till omgående tillträde. Hel eller del-tidstjänst med provisionsbaserad lön.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN REDAN IDAG:

Ansökningen sker via DentForRent
Kontaktperson Ena Begovic
info@dentforrent.se eller
ring 079- 33 44 301 för mer information.


Arbetsgivarens webbplats,
https://www.nackatandvardsteam.se/