Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Vill du arbeta som Tandläkare i Enköping?

Vill du arbeta som Tandläkare i Enköping? Då ska du söka den här spännande tjänsten!

Vem är du?

DentForRent söker för vår kund Tandläkarhuset Enköpings räkning en tandläkare till sin centralt belägna klinik. Enköping är en mycket expansiv kommun och kliniken har en anstormning av nya patienter. Behovet är därför stort av ytterligare en tandläkare.

Vem är du?

Vi söker dig som uppskattar en varierad vardag med ett engagerat team som brinner för att ha roligt på jobbet och att arbeta med hög kvalitet, och givetvis även leverera hög servicegrad och utmärkt patientbemötande.

Dina kvalifikationer:

  • Legitimerad tandläkare
  • Minst 3 års erfarenhet som tandläkare
  • Utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

Du är driven och engagerad i ditt arbete. Dessutom är du lugn, trygg och förtroendeingivande. Du söker utmaningar och vill utvecklas i din profession. Självklart har du också en utvecklad social förmåga, är glad och positiv samt har ett öppet sinne. Kliniken lägger stor vikt vid ditt patientbemötande och din förmåga att kommunicera.

Om kliniken och tjänsten

Teamet består av 5 tandläkare, 5 tandsköterskor, 2 tandhygienister och 2 receptionister. För din och allas trygghet finns en erfaren odontologiskt ansvarig tandläkare såväl som en verksamhetsansvarig. Det är ett sammanflätat team som varmt välkomnar nya medarbetare. Teamet ser delegerat arbete som roligt och utvecklande för alla. På kliniken bedrivs vuxentandvård, från a till ö. Den större delen av det nya patientklientelet är i behov av omfattande tandvård vilket gör det extra roligt för dig som gillar utmaningar, oavsett om du känner dig trygg eller vill vidareutveckla dig. På kliniken utförs implantatkirurgi, benaugmentation och komplicerade dentoalveolär kirurgi av specialist i käkkirurgi - ett gyllene tillfälle för dig som vill lära och utvecklas inom kirurgi. Kliniken är nybyggd sedan 4 år med 6 behandlingsrum. Den är fullt utrustad med all form av ny och modern utrustning och den ligger på markplan och är tillgänglighetsanpassad.

I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör tandläkaryrket till. Din viktigaste uppgift hos oss är att tillsammans med övriga teamet ge den bästa tänkbara tandvården. Tjänsten är på heltid och anställningsformen är antingen en tillsvidareanställning eller en konsultlösning. Tillträdesdatum sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Läs mer på www.entand.se

Välkommen med din ansökan!

Bifoga både CV och ett personligt brev.

Rekryteringen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för mer information. Var vänlig kontakta Mikael Lindfors på info@dentforrent.se eller 079-337 44 32.

OM DENTFORRENT:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar på varje kunds behov. Jobbar du inom tandvården och är intresserad av nya utmaningar? Registrera dig på vår hemsida www.dentforrent.se och bifoga ett aktuellt CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.