Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Tandsköterska sökes omgående till klinik i Göteborg (vikariat)

Tandsköterska i Göteborg? Läs detta och sök nu!

DentForRent söker nu för vår kunds räkning en tandsköterska till klinik i centrala Göteborg. Tjänsten finns för tillträde omedelbart och är ett vikariat för en långtidssjukskrivning, men den KAN övergå till en permanent anställning beroende på framtida omständigheter.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som tandsköterska och som trivs i ditt arbete. Vi förväntar oss att du är en trygg tandsköterska som kan leverera kvalitativ tandvård både kliniskt och administrativt. Kliniken lägger stor vikt vid ditt kundbemötande och din kundkommunikation, så det är viktigt att du behärskar svenska språket perfekt både i tal och skrift.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör allmäntandvården till. Din viktigaste uppgift är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och förståelse för patientens önskemål. Du kommer att arbeta ensam med klinikchefen, men mottagningen delas med en annan klinik med fyra anställda. Gemensamma utrymmen som t.ex. reception, väntrum och personalutrymmen delas med den kliniken och det är ett fint samarbete mellan klinikerna.

Tjänsten är ett vikariat på 80% och vi vill att du kan börja så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att söka nu via länken med ett uppdaterat CV och gärna ett personligt brev.

Ansökningen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för frågor. För mer information var vänlig kontakta Mikael Lindfors på info@dentforrent.se eller 079-337 44 32.

Om DentForRent:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar på varje kunds behov. Besök gärna vår hemsida www.dentforrent.se

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.