Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Vill du växa som tandsköterska på Nacka Tandvårdsteam?

DentForRent söker nu för Nacka Tandvårdsteams räkning en tandsköterska till sin moderna klinik i Nacka.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som tandsköterska och som har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten på en växande modern klinik. Vi förväntar oss att du är en trygg tandsköterska som kan leverera kvalitativ tandvård både kliniskt och administrativt. Kliniken lägger stor vikt vid ditt kundbemötande och kommunikation, så det är viktigt att du behärskar svenska språket perfekt både i tal och skrift. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och du ingår gärna i sociala sammanhang där erfarenheter och kunskap utbyts på arbetsplatsen.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör allmäntandvården till. Din viktigaste uppgift hos oss är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och förståelse för patientens önskemål. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter sommaren, men tidigare start kan diskuteras. Provanställning 6 månader tillämpas. Intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan nu via ”Ansök nu”. Bifoga både CV och ett personligt brev, eller ett gemensamt dokument.

Om kliniken

På denna moderna klinik centralt i Nacka arbetar idag 20 personer med allmäntandvård samt specialisttandvård inom paradontologi, endodonti och bettfysiologi. Det finns fem stycken allmäntandläkare och fem tandhygienister. Kliniken fokuserar på att leverera högkvalitativ tandvård och mycket hög servicegrad. Läs mer om kliniken på www.nackatandvardsteam.se

Vi erbjuder dig

  • Ett omväxlande och givande arbete med de bästa kollegorna.
  • Goda förutsättningar för utveckling.
  • Marknadsmässig lön och goda arbetsvillkor.
  • Goda personalförmåner.

Ansökningen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för frågor. För mer information var vänlig kontakta Mikael Lindfors på info@dentforrent.se eller 079-337 44 32.

Om DentForRent:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar för att möta varje kunds behov.

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.