Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Tandläkare sökes till familjär klinik i Lidköping

Vill du utmana dig själv och arbeta på en privat klinik i Lidköping?

DentForRent söker för vår kund Lidköpings Tandvårds räkning en tandläkare till sin klinik i centrala Lidköping. Här får du chansen att arbeta med stort ansvar under frihet med en väl upparbetad kundstock.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt arbete och som har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten på en mindre men modern klinik. Dessutom är du lugn, trygg och förtroendeingivande. Du söker utmaningar och vill utvecklas i din yrkesroll. Självklart har du också en utvecklad social förmåga, är glad och positiv samt har ett öppet sinne. Kliniken lägger stor vikt vid ditt patientbemötande och din förmåga att kommunicera.

Dina kvalifikationer:

  • Legitimerad tandläkare
  • Minst 3 års erfarenhet som tandläkare
  • Utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör allmäntandvården till. Din viktigaste uppgift hos oss är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och omsorg om patientens önskemål. Du kommer initialt att vara den ledande tandläkaren på kliniken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse, men helst senast 1/5 2021. Provanställning kan komma att tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att söka redan nu.

Om kliniken & Lidköping

I helt nya och fräscha lokaler i centrala Lidköping ligger denna moderna klinik. För närvarande arbetar en tandläkare och en tandsköterska på kliniken. Kliniken är i en expansionsfas, så målet är att framöver komplettera med ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist. Kliniken är en varm och trevlig arbetsplats med en härlig teamkänsla och den har ett gott renommé i närområdet. Läs mer om kliniken på https://www.lidkopingstandvard.se

Lidköping är en välmående stad vid Vänern med goda allmänna kommunikationer till bl.a. Trollhättan, Skara, Skövde och Göteborg. Det finns gott om grundskolor och en stor gymnasieskola. Det är också relativt lätt att hitta en trevlig bostad på orten.

Välkommen med din ansökan! Bifoga både CV och ett personligt brev..

Rekryteringen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för mer information. Var vänlig kontakta Mikael Lindfors på info@dentforrent.se eller 079-337 44 32.

Om DentForRent:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar på varje kunds behov. Jobbar du inom tandvården och är intresserad av nya utmaningar? Registrera dig på vår hemsida www.dentforrent.se och bifoga ett aktuellt CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.