Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Erfaren Tandläkare sökes till klinik i centrala Stockholm. Sök den här spännande tjänsten NU!

DentForRent söker för Tandestetik Stockholms räkning en erfaren tandläkare till sin centralt belägna klinik.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken och hungrig på att utvecklas ännu mer i din yrkesroll. Du söker en varierad vardag med ett engagerat team som brinner för att ha roligt på jobbet och att arbeta med hög kvalitet. Givetvis levereras en hög servicegrad och utmärkt patientbemötande. Kliniken lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera.

Du är driven och engagerad i ditt arbete. Dessutom är du lugn, trygg och förtroende-ingivande. Du söker utmaningar och vill utvecklas i din profession. Självklart har du också en utvecklad social förmåga, är glad och positiv samt har ett öppet sinne.

Dina kvalifikationer:

  • Legitimerad tandläkare
  • Minst 5 års erfarenhet som tandläkare
  • Utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

Om kliniken och tjänsten

I teamet finns idag av 2 tandläkare och 2 tandsköterskor, och målsättningen är att växa. Kliniken, som är modern och trevlig, ligger på Tegnérgatan i Stockholm. Den består av 3 behandlingsrum med modern utrustning.

I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör tandläkaryrket till. Grunden är allmäntandvård, men intresse för och erfarenhet av att sätta implantat, göra estetiska behandlingar och tandreglering med Invisalign värdesätts. Din viktigaste uppgift hos oss är att tillsammans med övriga teamet ge den bästa tänkbara tandvården. Tjänsten är på heltid, men kliniken ser gärna en startperiod på 3-4 månader på cirka 60%. Det är dock inget absolut krav för den rätta sökanden. Tillträdesdatum sker efter överenskommelse, men gärna i augusti. Provanställning på 6 månader tillämpas.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga både CV och ett personligt brev.

Ansökningen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för frågor. För mer information var vänlig kontakta Mikael Lindfors på info@dentforrent.se eller 079-337 44 32.

Om DentForRent:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar på varje kunds behov. Jobbar du inom tandvården och är intresserad av nya utmaningar? Registrera dig på vår hemsida www.dentforrent.se och bifoga ett aktuellt CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.