Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Är du en erfaren tandläkare som vill och kan arbeta i vackra Alta i norra Norge? Då ska du söka den här spännande tjänsten NU!

DentForRent Sweden AB söker en erfaren tandläkare till vår kunds väletablerade klinik, Vital Tannhelse i Alta, Norge.

Vem är du?

Vi söker dig som uppskattar varierande och spännande arbetsdagar tillsammans med ett engagerat team som brinner för att ha roligt på jobbet och att arbeta med hög kvalitet. Givetvis levereras en hög servicegrad och utmärkt patientbemötande. Kliniken lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera.

Du är driven och engagerad i ditt arbete, och är dessutom du trygg och professionell i ditt uttryck. Självklart har du också en utvecklad social förmåga, är glad och positiv samt har ett öppet sinne.

Dina kvalifikationer:

  • Norsk tandläkarlegitimation
  • Minst 3 års erfarenhet som tandläkare
  • Utmärkta språkkunskaper i det norska språket eller annat skandinaviskt språk, både i tal och skrift
  • Det är en fördel, p.g.a. norska karensregler, om du redan nu befinner dig i Norge

Om kliniken och tjänsten

I teamet arbetar idag av 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Kliniken, som är modern och välutrustad, består av 4 behandlingsrum med modern utrustning.

I dina arbetsuppgifter ingår alla typer av behandlingar. Grunden är allmäntandvård och kliniken har samarbete med en oralkirurg, så ett intresse för implantatprotetik och protetik i allmänhet värdesätts. Kliniken använder Helfo och Opus journalsystem, så kännedom om dem är meriterande men inte avgörande. Kliniken har en väl upparbetad patientstock.

Din viktigaste uppgift hos oss är att tillsammans med övriga teamet ge den bästa tänkbara tandvården. Tillträdesdatum sker efter överenskommelse, men början av augusti är optimalt för kliniken. Bostad kan ordnas om så behövs.

Välkommen med din ansökan via e-post till info@dentforrent.se !

Bifoga både CV och ett personligt brev.

Rekryteringen sköts av DentForRent Sweden AB i Sverige, så kliniken hänvisar till dem för mer information. Var vänlig kontakta Mikael Lindfors på info@dentforrent.se eller +46 (0)79-337 44 32.

Om DentForRent:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar på varje kunds behov. Jobbar du inom tandvården och är intresserad av nya utmaningar? Registrera dig på vår hemsida www.dentforrent.se och bifoga ett aktuellt CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.