Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Vill du arbeta som tandsköterska på familjära Klinik 21 på Kungsholmen?

DentForRent söker nu för Frankander Tand ABs räkning en tandsköterska till sin mycket moderna klinik på Hantverkargatan.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som tandsköterska och som har ett stort intresse för tandvård och egen utveckling. Vi förväntar oss att du är en trygg tandsköterska som är van att leverera kvalitet både kliniskt och administrativt, samt ser vad som behöver göras. Kliniken lägger stor vikt vid ditt kundbemötande och kommunikation, så det är viktigt att du behärskar svenska språket perfekt både i tal och i skrift. Och självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet.

Om kliniken:

På denna moderna klinik arbetar man med den senaste utrustningen, som t.ex. OPG-röntgen och digital scanning. Det arbetar idag 4 personer, varav 2 tandläkare, med allmäntandvård samt estetisk tandvård, Invisalign-behandlingar, implantat mm. Kliniken fokuserar på att erbjuda högkvalitativ tandvård till en mycket hög servicegrad. Man arbetar i journalsystemet FRENDA så det är meriterande, men inte avgörande, om du har erfarenhet av det systemet. Du kan läsa mer om kliniken på www.klinik21.se

Om tjänsten:

I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör allmäntandvården till. Din viktigaste uppgift hos oss är att tillsammans med dina kollegor ge den bästa tänkbara tandvården. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 50-60% tjänstegrad, som eventuellt kan utökas efterhand när en tandläkare återkommer efter föräldraledighet. Önskat tillträde är 1 oktober, men tidigare start kan diskuteras. Provanställning på 6 månader tillämpas. Intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan nu via ”Ansök nu”. Bifoga både CV och ett personligt brev, eller ett gemensamt dokument.

Vi erbjuder dig:

  • Ett omväxlande och givande arbete med de bästa kollegorna.
  • Goda förutsättningar för utveckling.
  • Marknadsmässig lön och goda arbetsvillkor.
  • Goda personalförmåner.

Rekryteringen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för frågor. För mer information var vänlig kontakta Mikael Lindfors på +46 (0)79-337 44 32 eller info@dentforrent.se.

Om DentForRent:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Målet är att hitta individuella lösningar för att möta varje kunds behov.

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.