Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Vill du växa som Tandhygienist på en modern och framåt klinik i Nacka?

DentForRent söker för Nacka Tandvårdsteams räkning två tandhygienister till sin moderna klinik i Nacka.

Vem är du?

Vi söker dig som uppskattar en varierad vardag med ett engagerat team som brinner för att ha roligt på jobbet och att arbeta med hög kvalitet, och givetvis även leverera hög servicegrad och utmärkt patientbemötande. Du är engagerad och drivs av att utveckla både dig själv verksamheten. Dessutom är du lugn, trygg, förtroendeingivande och flexibel. Kliniken lägger stor vikt vid ditt patientbemötande och din förmåga att kommunicera. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och du ingår gärna i sociala sammanhang där erfarenheter och kunskap utbyts på arbetsplatsen.

Dina kvalifikationer:

  • Legitimerad tandhygienist
  • Minst 3 års erfarenhet som Tandhygienist
  • Utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av att behandla parodpatienter är mycket meriterande

Om tjänsten:

I dina arbetsuppgifter omfattar allt som ingår i Tandhygienistyrket. Din viktigaste uppgift hos oss är att tillsammans med övriga teamet ge den bästa tänkbara tandvården. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100%. Tillträdesdatum sätts efter överenskommelse, men början av oktober är optimalt för kliniken. Provanställning 6 månader tillämpas. Intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan nu via ”Ansök nu”. Bifoga både CV och ett personligt brev, eller ett gemensamt dokument.

Om kliniken:

På denna moderna klinik centralt i Nacka arbetar idag 20 personer med allmäntandvård samt specialisttandvård inom paradontologi, endodonti och bettfysiologi. Det finns fem stycken allmäntandläkare och fem tandhygienister. Kliniken fokuserar på att leverera högkvalitativ tandvård till en mycket hög servicegrad. Läs mer om kliniken på www.nackatandvardsteam.se

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för mer information. Var vänlig kontakta Mikael Lindfors på info@dentforrent.se eller 079-337 44 32.

Om DentForRent:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar på varje kunds behov. Jobbar du inom tandvården och är intresserad av nya utmaningar? Visa ditt intresse på vår hemsida www.dentforrent.se och registrera dig med ett aktuellt CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.