Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Tandläkare sökes snarast till modern klinik i centrala Stockholm

Är du en erfarenhet och trygg tandläkare som är mån om att leverera den bästa tandvården? Sök då den här spännande tjänsten på en modern klinik i centrala Stockholm NU! DentForRent söker för Tandestetik Stockholms räkning en erfaren tandläkare till den centralt belägna kliniken.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken och hungrig på att utvecklas ännu mer i din yrkesroll. Du söker en modern klinik där du arbetar med hög kvalitet tillsammans med ett engagerat team som brinner för att ha roligt på jobbet. Givetvis levererar du en hög servicegrad och har ett utmärkt patientbemötande. Kliniken lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera.
Du är driven och engagerad i ditt arbete. Dessutom är du lugn, trygg och förtroendeingivande. Du söker utmaningar och vill utvecklas i din profession. Självklart har du också en utvecklad social förmåga, är glad och positiv samt har ett öppet sinne.

Dina kvalifikationer:

  • Legitimerad tandhygienist
  • Minst 5 års erfarenhet som tandläkare
  • Utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av implantologi och estetiska behandlingar är mycket meriterande

 

Om kliniken:

I teamet finns idag av 2 tandläkare och 2 tandsköterskor, och målsättningen är att växa. Kliniken, som är modern och trevlig, ligger på Tegnérgatan i Stockholm och består av 3 behandlingsrum med modern utrustning.

Om tjänsten:

men intresse för och erfarenhet av att sätta implantat, göra estetiska behandlingar och tandreglering med Invisalign värdesätts. Din viktigaste uppgift hos oss är att tillsammans med övriga teamet ge den absolut bästa tänkbara tandvården. Tjänsten är en tillsvidareanställning och är på heltid. Önskad startdag är efter julledigheterna i januari 2022, men kan givetvis diskuteras. Provanställning på 6 månader tillämpas.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för mer information. Var vänlig kontakta Mikael Lindfors på info@dentforrent.se eller 079-337 44 32.

Om DentForRent:

DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar på varje kunds behov. Jobbar du inom tandvården och är intresserad av nya utmaningar? Visa ditt intresse på vår hemsida www.dentforrent.se och registrera dig med ett aktuellt CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.