Vi bemannar och rekryterar tandvården

Det är på tiden att vi värnar om vår företagsamhet, kollegor och patienter. DentForRent är företaget för bemanning och rekrytering inom tandvården.

Två kvinnliga tandläkare som undersöker en patient.

Om DentForRent

DentForRent har ambitionen att bli klinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling, samt vid uppstart och ägarskifte.

DentForRent grundades av Tsk Ena Begovic under 2018. Ena insåg att kliniker behövde avlastning med bemanning och rekrytering, då detta låg utanför deras kärnkompetens. Ena är fortfarande delägare i bolaget.

Bolagets majoritetsägare är Tdl Niclas Wallenborg. Niclas har startat upp och drivit ett antal kliniker. Niclas vet hur man driver en tandläkarklinik framgångsrikt med nöjd personal och nöjda kunder.

Den tredje delägaren är Helene Kugelberg, som idag driver ett konsultbolag inom affärsutveckling. Helene har tidigare erfarenhet som VD för en välrenommerad hälsokoncern, där hon under sin tid vände resultatet dramatiskt.

Lyhördhet, ambition och kompetens är våra ledord!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.