Vårt mål är att utveckla tandvården

DentForRent hjälper kliniker inom tandvården med rekrytering, bemanning, affärs- och teamutveckling!

Är du verksam inom tandvården men söker nya utmaningar i karriären, hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären. Registrera dig under ”Jag söker jobb”.

Två kvinnliga tandläkare som undersöker en patient.

Om DentForRent

DentForRent har ambitionen att bli klinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling, samt vid uppstart och ägarskifte.

DentForRent grundades av Tsk Ena Begovic under 2018. Ena insåg att kliniker behövde avlastning med bemanning och rekrytering, då detta låg utanför deras kärnkompetens. Ena är fortfarande delägare i bolaget.

Bolagets majoritetsägare är Tdl Niclas Wallenborg. Niclas har startat upp och drivit ett antal kliniker. Niclas vet hur man driver en tandläkarklinik framgångsrikt med nöjd personal och nöjda kunder.

Den tredje delägaren är Helene Kugelberg, som idag driver ett konsultbolag inom affärsutveckling. Helene har tidigare erfarenhet som VD för en välrenommerad hälsokoncern, där hon under sin tid vände resultatet dramatiskt.

Lyhördhet, ambition och kompetens är våra ledord!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, läs mer om dessa här. Du kan också läsa om hur vi behandlar personuppgifter och dylikt i vår integritetspolicy.