DentForRent Sweden AB

Bemanning och Rekrytering
inom Tandvården

Tandsköterska, Göteborg

DentForRent söker för kunds räkning en tandsköterska.

Om arbetsplatsen

Idag arbetar en tandläkare och två tandsköterskor på mottagningen och en av sköterskorna skall nu gå i pension. Arbetet på mottagningen präglas av ett stort patientfokus, i allt från bemötande och mottagande till återkoppling och service. Vi vill vara och är en personlig mottagning med nära till skratt och tätt samarbete. Vi arbetar i en modern klinik som ligger i centrala Göteborg med goda förbindelser och trevlig omgivning. På praktiken kommer du att arbeta nära tandläkaren, som också driver mottagningen och du kommer få en betydelsefull roll med mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Om dig

Du kommer att få en nyckelroll på praktiken och vi ser gärna att du lägger stor vikt vid patientbemötande och god service, då detta är hörnstenar för oss idag. På praktiken arbetar man delegerat, därför är det av vikt att du uppskattar att ta eget ansvar och trivs att arbeta i tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Profylax, Ta avtryck, Temporära fyllningar, Polering, Sterilarbete, Digital Röntgen, Digitala foton och Tidboksplanering/optimering, Inköp och Fakturering.

 

Men viktigast av allt är att du har ett härligt driv, är glad och positiv med en ödmjuk inställning! Praktiken har stort fokus på bemötande och kommunikation därför är det av stor vikt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift.

Stämmer detta in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

VI ERBJUDER DIG:
  • Varierat och roligt arbete i trevlig miljö
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Extra betald ledighet
  • God lön
  • Friskvårdsbidrag
  • Flexibilitet vad gäller omfattningen av tjänsten

Kontaktperson Ena Begovic
Mejla din ansökan till info@dentforrent.se eller ring 079-33 44 301 för mer information.  :)