DentForRent Sweden AB

Bemanning och Rekrytering
inom Tandvården

Bemanning och Rekrytering
inom Tandvården

Tandsköterska, Göteborg

Om oss

DentForRent är ett rekrytering och bemanningsföretag inom tandvården. Vi söker just nu dig som är tandsköterska som vill arbeta allt från enstaka dagar till heltid. Att arbeta på uppdrag av DentForRent är en passande lösning för dig som vill bestämma över din arbetstid, önskar fler timmar i tjänst eller om du helt enkelt önskar en mer varierad och flexibel vardag. Vi erbjuder en spännande arbetsform där du kommer i kontakt med nya arbetsmiljöer och kollegor.

Vi skräddarsyr bemanningslösningar utifrån varje kunds unika behov. Vi tillhandahåller kompetent och erfaren personal för korta och långa uppdrag, på hel- eller deltid i hela Sverige. Vi arbetar nära både kunder och personal och värdesätter personlig kontakt.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet och är trygg i din yrkesroll som tandsköterska. Du tycker det är stimulerande att jobba med olika kollegor och patientgrupper. Du är empatisk, har god social förmåga, ett gott bemötande samt värdesätter goda relationer. Du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift.

Genom att arbeta på uppdrag av DentForRent får du:
  • Omväxlande och givande arbete
  • God lön
  • Förmånen att arbeta på dina villkor
  • Möjlighet till att hitta din framtida arbetsplats
  • Arbeta med egen firma eller som anställd
  • Hos oss är lärorika erfarenheter garanterade

Skicka din ansökan till;
Kontaktperson Ena Begovic
Mejla din ansökan till info@dentforrent.se eller ring 079-33 44 301 för mer information.  :)